Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursu

Kontenjan / Boş

• 20 / 5

Kursun Amacı

• Temel amaç muhasebe işleyişi ve genel muhasebe kavramları hakkında bilgi vermek ve kişileri çalışacakları muhasebe ofislerine/şirketlere hazır hale getirmektir. Alınacak temel eğitim ve sertifika sayesinde kişilerin kalıcı bir iş bulma süreçlerini kısaltmak ve daha kolay iş bulabilmelerini sağlayabilmek hedeflenmektedir.

Kursun Önemi

• Günümüzde iş arayan kişilerin ilk karşılaştıkları soru “Tecrübeniz var mı?” sorusudur ve bu sorunun amacı ilgili iş hakkında bilgi sahibi kişileri işe alabilmektir. Eğitimin sonunda alınacak sertifika kişinin muhasebe konusunda çalışabilmesi için gereken temel bilgi seviyesine sahip olduğunu kanıtlayacağı ve iş bulma sürecinde kişileri bir adım öne taşıyacağı için önemlidir.

Kimler Katılabilir

• Eğitime mevcut/mezun öğrencilerimizin yanı sıra yerel halktan da katılım sağlanabilecektir. Şirketlerin/mağazaların muhasebe bölümlerinde ya da SMMM ofislerinde çalışmayı hedefleyen kişilerin önkoşulsuz katılabileceği bir programdır.

Kursun Kazanımları

• Kursu bitiren kişiler muhasebenin temel kavramları, bu kavramların pratikte ne şekilde uygulamaya döküldüğünü, VUK ve TTK dahilinde muhasebede kullanılan defterler, cari hesap işleyişleri, fatura, çek, senet, banka işlemleri, stok kayıtları, beyanname süreçleri gibi muhasebeyle ilgili her süreçte karşılaşacakları kavramları detaylıca öğrenerek konu hakkında belli bir kazanım elde edeceklerdir.

Kursun Yeri

• IĞDIR ÜNİVERSİTESİ

Planlanan Kurs Günleri ve Saatleri

• CUMARTESİ-PAZAR

Başvuru Başlangıç ve Bitiş Tarihi

• June 14, 2023, 11 a.m. - None

Planlanan Kurs Başlangıç ve Bitiş Tarihi

• Sept. 1, 2023, 11 a.m. - Oct. 14, 2023, 11 a.m.

1,00 ₺
1.0 TRY 1,00 ₺