Hakkımızda

Hayat boyu öğrenmenin değerini biliyoruz ve bu değeri sizlerle paylaşmak için buradayız. İğdır Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, bilgi ve becerilerinizi geliştirmek, kariyerinizi ilerletmek ve her geçen gün daha iyi bir versiyonunuz olmak için sizlere kapılarımızı açıyoruz.

Gelişen Dünyaya Ayak Uydurun

Sürekli değişen ve gelişen dünyada, bilgi ve eğitimden geri kalmamak önemlidir. İşte tam da bu noktada, Sürekli Eğitim Merkezimiz sizin için var! Hem öğrencilerimize hem de profesyonellere yönelik geniş bir eğitim yelpazesi sunarak ihtiyaçlarınıza uygun programlarla dolu dolu bir öğrenme deneyimi yaşatıyoruz.

Öğrenciyseniz, akademik başarınıza katkı sağlamak ve ilgi alanlarınıza yeni boyutlar katmak için sunduğumuz çeşitli sertifika programları ve atölyelerimizle size destek oluyoruz. Üniversite hayatınızın yanı sıra, kişisel ve profesyonel gelişiminiz için de sizinle birlikteyiz.

Meslek hayatında ilerlemek ve güncel bilgilerle donanmak isteyen profesyoneller için ise özel olarak tasarlanmış eğitim programlarımız bulunuyor. Sektörel ihtiyaçlara uygun içeriklerle, deneyimli eğitmenlerimiz tarafından verilen bu programlarla kariyerinizde yeni bir sayfa açabilirsiniz.

Harika İmkanlar Sunuyoruz

Sürekli Eğitim Merkezimiz, sunduğu imkanlarla herkesin potansiyelini keşfetmesine olanak sağlıyor. Girişimciliğinizi ön plana çıkarmak, teknolojideki yenilikleri takip etmek, dil becerilerinizi geliştirmek veya hobi alanlarınıza yönelik yeni yetenekler edinmek için sizleri bekliyoruz.

Kurslarımıza katılarak hayatınıza değer katan bir öğrenme yolculuğuna başlamak için hazır mısınız? Sizleri bilgi dolu ve keyifli bir öğrenme atmosferiyle buluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Hep birlikte başarının zirvesine ulaşalım!

Detaylı bilgi ve kayıt için bizimle iletişime geçmeyi unutmayın. Unutmayın, bilgi güçtür ve bu gücü elde etmek artık çok daha kolay!

woman placing sticky notes on wall
person holding pencil near laptop computer

Amaçlarımız
ISEM olarak vizyonumuz merkezimizde sürdürülecek eğitim faaliyetleri ile birey ve kurumların yeterliliklerini artırmak, ülkenin yetişmiş insan gücüne katkıda bulunmak ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün oluşmasını sağlamak, eğitimde ileri teknoloji kullanmak suretiyle daha geniş kitlelere ulaşarak daha fazla bilgiyi paylaşmak ve toplumsal hizmet oluşturmaktır.